Ráno před prvním kurzem Tajemství ženského lůna, kolem šesté, jsem se pustila do pečení nedělního koláče – z těch nejlepších surovin, co jsem ve spíži našla. Z bio jahel, medu, domácích vajíček, jablek a švestek z farmářského trhu, hořké čokolády a pravé vanilky. Ukázalo se, že je to dobrý způsob meditace, spadla ze mě tréma a navíc to v kuchyni krásně vonělo.
Přestože se kurz dotkl hlubokých ženských témat a někdy i zranění, měl hojivou a utišující schopnost a běžel plynule jako po přepuštěném másle.
V průběhu kurzu jsme společně s fyzioterapeutkou Lenkou Bendovou předávaly, a budeme předávat i při dalším semináři Tajemství ženského lůna 4.-5.května, to nejdůležitější a nejúčinnější pro zdravé a živé pánevní dno, co jsme se naučily od našich učitelek – Renaty Skálové, MUDr.Moniky Sičové, Ma Prem Sugandho, Viramano Wermund – a hlavně ve škole života. Koláč ženám chutnal. A kurz? Přečte si ohlasy.
Ochutnat a seznámit se s lektorkami: Mgr. Ivetou Kučerovou, PaedDr. Lenkou Bendovou a energií Karlovky můžete také 25. dubna na večeru Tajemství mého lůna. Zveme vás do měsíční – úplňkové chýše spojené se sdílením příběhů. Moc se na vás těšíme!
Napsat komentář